Segueix-nos:

L'Art de la Truita

Restaurante de tortillas

A La Loba, la nostra passió per les truites de patates ens impulsa a crear autèntiques obres d'art culinàries, això fa que siguem el restaurant de truites. Ubicats al cor de Ripollet, oferim una experiència única on cada truita és acuradament elaborada per la nostra xef, Yolanda. La seva combinació de creativitat i tradició dóna com a resultat les millors truites que mai hagis provat.

Descobreix a
La Loba

Restaurante de tortillas

La nostra Història

A La Loba, tot va començar amb una passió desbordant per les truites de patates. Fundat al cor de Ripollet, el nostre restaurant és el somni fet realitat de la Sandra i la Yolanda, unes talentoses mare i filla amb una visió clara: portar a taula les millors truites que puguis imaginar. Amb una barreja de tradició i creativitat, hem transformat la truita humil en una obra d'art culinària.

La nostra Filosofia

A La Loba, creiem que el menjar ha de ser una experiència memorable. Cada truita que servim està feta amb ingredients frescos i de la més alta qualitat, combinats amb imaginació i dedicació. El nostre objectiu és crear plats que no només satisfacin el paladar, sinó que també expliquin una història. Cada truita és una celebració de la cuina espanyola directament des de la nostra cuina.
Restaurante de tortillas

L' ànima del nostre negoci

La Yolanda, la xef i una part de l'ànima de la Lloba, ha dedicat la seva vida a perfeccionar l'art de fer truites. La seva passió per la cuina va començar des de jove, inspirada per les receptes tradicionals de la família. Amb el temps, Yolanda ha desenvolupat el seu propi estil, fusionant tècniques clàssiques amb idees innovadores. La seva creativitat i amor per la cuina es reflecteixen a cada plat que surt de la nostra cuina.

Restaurante de tortillas

Restaurante de tortillas

El nostre compromis

A La Loba, estem compromeses amb la qualitat i la satisfacció dels nostres clients. Ens esforcem per oferir un ambient acollidor i un servei excepcional, on cada visitant se senti com a casa. Creiem en la importància de donar suport a la nostra comunitat local, per tant utilitzem productes de proveïdors locals sempre que és possible.

Restaurante de tortillas

tortilla

L' equip

El nostre equip a La Loba és una família unida per la passió pel bon menjar. Des del nostre xef Yolanda fins al nostre personal de servei, cada membre de l'equip comparteix el compromís de brindar una experiència culinària excepcional. Treballem juntes per assegurar-nos que cada truita que servim sigui un testimoni de la nostra dedicació i amor per la cuina.

Restaurante de tortillas en Ripollet

Restaurante de tortillas en Ripollet

Entrevista a revista Ripollet

Fa un temps ens van fer una entrevista a la revista del nostre poble, Ripollet. Us la deixem per aquí perquè podies fer-li un ull.

Restaurante de tortillas
Olivas

Visitans

Restaurante de tortillas en Ripollet

Et convidem a visitar La Loba i descobrir per què som el restaurant de truites favorit a Ripollet. Ja sigui que vinguis a gaudir d'un àpat ràpid oa celebrar una ocasió especial, som aquí per oferir-te una experiència gastronòmica inoblidable. Vine i forma part de la nostra història!
cake